Loader

Fåreskind Gotland

100% originale fåreskind af typen Gotland. Disse typer skind kan kun fås i TanneryPoland. Vores garveri importerer Gotland-fåreskind direkte fra den svenske ø Gotland, og vi har dermed sikkerhed, at skindene er 100% originale. En yderligere selektion af skindene på slagteriet i Sverige sørger for den bedste kvalitet, der hæver sig over den der tilbydes af konkurrenterne. Fåreskind af typen Gotland kendetegnes ved meget krøllet og luftigt hår, hvor hårenderne ofte er mørkere end resten af skindet. Skandinavisk skind vækker stor interesse hos vores kunder. Vores Gotland-skind stammer udelukkende fra økologisk landbrug i Sverige og er 100% naturprodukter.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes