Loader

Fåreskind Meliert Toffee - Coburg ræve fåret

Natural Meliert - Toffee fåreskind kommer fra økologiske tyske gårde. Vores Meliert - Toffee fåreskind er kendetegnet ved en smuk, unik farve og er usædvanligt værdifulde og eftertragtede på grund af deres karakteristiske træk.

En unik sort er Coburger Fuchsschaf også kendt som Coburg ræve fåret.

Fårene er hovedsageligt opdrættet i Coburg-regionen i Tyskland, hvor deres navn kommer fra, og fårene er kendetegnet ved en rødbrun eller gylden farve, der er mest udtalt umiddelbart efter fødslen. Huden på dette får er ekstremt blød og delikat, hvilket gør den ideel til fremstilling af lædervarer af høj kvalitet.
Coburger Fuchsschaf fårelæder har desuden en tæt og blød fleece med intense farver. De mange naturlige nuancer, såsom brune, beige og cremer, gør dette læder særligt attraktivt for producenter og modedesignere.

Vores Meliert Toffee fåreskind er særligt populære blandt både forbrugere og producenter, fordi de er ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for skader, hvilket igen giver mulighed for langvarig brug af produkter fremstillet af dem.
Deres enestående kvalitet og skønhed gør dem til et fremragende valg for folk, der leder efter eksklusive og unikke produkter.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes