Loader

Gulvtæpper Fåreskind

Varmt tæppe - fåreskind på gulvet

Moderne interiør er præget af minimalisme, og oftere og oftere også stramhed i den industrielle stil. Dette gør dem visuelt cool og ikke særlig imødekommende. Varm - både visuelt og fysisk - takket være tæpper og tæpper lavet af naturligt fåreskind. Denne type tæppe - fåreskind spredt på gulvet - ændrer radikalt opfattelsen af ​​interiøret og tilføjer adskillige nytteværdier.

Tæppe - Fåreskind i bolig- og brugsinteriør Fåreskindstæpper og tæpper er populære både i boligbyggerier og udvalgte HoReCa faciliteter. Denne type løsninger og tilføjelser bruges nærmest ubevidst af ejere af gæstehuse beliggende i bjergene (uanset om der rent faktisk opdrættes får i området), samt restauratører og ejere af helårshuse til leje. Fåreskind til tæpper er også meget populært i private boliger. Det er et hyppigt valg til soveværelser, stuer og børneværelser.

Et tæppe - fåreskind - giver mange fordele, herunder:

giver varmeisolering,
det er behageligt at røre ved,
er et attraktivt element i boligindretning.
Hvilket fåreskind til tæppet?
Valget af fåreskind til et tæppe bør først og fremmest dikteres af æstetiske overvejelser. Det er også værd at være opmærksom på det funktionelle aspekt. Relugan fåreskind er den bedste løsning til hjem med små børn eller syge mennesker. De bruges til terapeutiske formål, især under rehabilitering. Gotland fåreskindstæpper er perfekte til dekorative formål. De er kendetegnet ved mere krøllet og luftigt hår end husdyr. Svenske skind med et smukt krøllet hår er også visuelt attraktive.

Traditionelt tæppe eller fåreskind? - Mød Garveriet Polens tilbud
Tannery Poland forsøger bedst muligt at imødekomme kundernes forskellige behov og forventninger og tilbyder fåreskind af høj kvalitet. Vi importerer skind fra steder, der er kendt for at avle fåreracer, der er værdsat i industrien, såsom Gotland, Texel (Holland) og det nordlige Tyskland. Dette giver os mulighed for at levere et råmateriale med fremragende æstetiske og funktionelle egenskaber. Udover læder af høj kvalitet yder vi professionel rådgivning.

Er du interesseret i et tæppe? Fåreskind er et glimrende alternativ til tekstiler lavet af syntetiske fibre. Denne type tæppe isolerer effektivt mod kulde, er behagelig at røre ved og forårsager ikke allergi.
Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes