Loader

Fåreskind Hollandske

Vores hollandske fåreskind importeres fra de bedste regioner i Holland og skindene fra disse regioner kendetegnes ved smukt, tykt og skinnende hår. Når du køber skind hos os har du kvalitets- og originalitetsgaranti. Ethvert skind importeres direkte fra Holland af vores virksomhed og vi udvælger kun de bedste af slagsen. Skindene garves på en naturlig måde, hvorved de ikke lugter og derudover er meget bløde at røre ved. Vi sælger udelukkende den originale hollandske race, der avles i generationer på hollandske gårde, de såkaldte ”Hollænder-farms”. Denne race kan tåle hårde vejrforhold takket være dens meget stærke og modstandsdygtige hud, som dog på trods af dette er meget blød at røre ved.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes