Loader

Blog Vi tilbyder et bredt udvalg af dekorativt naturlæder fra hele verden, der bruges til at skabe vores enorme udvalg af vidunderlige fåreskindstæpper og forskellige typer fåreskindstilbehør

Hvis du ejer en restaurant, et gæstehus, et hotel eller en anden virksomhed, som du ønsker at tilføje en smule originalitet, eller du leder efter et unikt produkt til din butik, har vi gode forretningstilbud til dig. Her finder du naturligt læder fra Holland, Tyskland eller Skandinavien, i forskellige størrelser, farver og forskellige typer fleece, som er en original idé til at diversificere eller berige interiøret! Men dette er kun en del af vores unikke tilbud. Du kan finde alle vores produkter på vores hjemmeside https://www.adam-leather.com/. For dem, der ønsker at udforske detaljerne i vores tilbud, bedes du kontakte os!
Holdbarhed og højeste kvalitet garanteret!

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheder forbeholdes