Loader

Blog Velkommen til en verden af ​​skønhed af naturlige fåreskind - Garveri, Świętokrzyskie Voivodeship, Polen.

Vi præsenterer stolt unikke fåreskind, der vil glæde dig med deres uovertrufne kvalitet og naturlige skønhed. Vores virksomhed er specialiseret i at levere fåreskind af høj kvalitet og indkøb af rå fåreskind, vi opererer også i Świętokrzyskie Voivodeship. Vores tilbud er et fremragende valg for både fåreskindselskere og dem, der ønsker at skabe unikke, prestigefyldte interiører. Hvis du bor i Kielce, Włoszczowa, Sandomierz, Ostrów Świętokrzyski, Skarżysko-Kamienny, Busko-Zdrój, Pińczycak, Kazimierz Wilkia eller en anden by i Świętokrzyskie Voivodeship, inviterer vi dig hjerteligt til at samarbejde.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheder forbeholdes