Loader

Blog Valg af et naturligt dyreskind, der passer til dig

Dyreskind er tilbage på mode, og kunderne fornyes i deres tillid til at købe produkter, der er et naturligt biprodukt fra kødforarbejdningsindustrien - så hvis du kan købe lædersko, kan du købe et dyreskind med skyldfri samvittighed. Mens der er mange designfaktorer, man kan overveje med dette fantastiske naturlige materiale, i sidste ende er køb af en naturlig hud til dit kontor eller hjem et personligt valg, der passer til dine præferencer.

Sørg for, at din hud supplerer dit rum og dit humør

Før du køber en hud, skal du omhyggeligt måle det rum, du ønsker at indrette, så du ved nøjagtigt størrelsen på huden, du har brug for til dette formål. Skjul kan variere meget i størrelse, så det er en vigtig faktor i dit valg at vide, hvor stor en hud du har brug for, før du køber. Hvis du planlægger at bruge en hud til polstring af møbler, skal du overveje mængden af ​​overskydende materiale, du skal bruge til at dække din vare. Mens symmetriske, naturlige huder kan have mange forskellige former, skal du sikre dig, at du har noget overskud til at passe ind i polstringsprocessen. Hvis du er usikker på, hvor meget materiale du har brug for, skal du kontakte en erfaren polstring eller møbelproducent.

Prøv at se på skjulet, før du køber

Hvis det er muligt, skal du prøve at se på skinnet, før du køber det. Mange detailhandlere, især på nettet, viser repræsentative skind på deres websteder, men går derefter på sælgende huder med ringere kvalitet eller mønstre. De bedste forhandlere fotograferer hver hud individuelt, så du ved nøjagtigt, hvilken hud du får. Prøv også at kigge efter pletter i skindet. Mens de fleste udskæringer, reparationer og mærker for det meste er umærkelige og er et uundgåeligt resultat af garvningsprocessen, kan nogle få være grimme og bemærkes ofte kun når skinnet er installeret in-situ.

Køb kun fra pålidelige og pålidelige kilder

Mange forhandlere i naturlige huder sælger dem ikke med tanke på indretning. Mange er simpelthen taxidermister eller forhandlere, der ikke forstår materialet. Disse mennesker bør undgås. Hvis du snakker med en forhandler, så spørg hvor deres hud kommer fra. Spørg, hvordan de er garvet, og hvilken type er hvilken. Kromgarvning er en af ​​de bedste metoder til at fastgøre proteinerne i huden og sikre, at skindet er slidstærkt og holdbart. Ligeledes, hvis du planlægger at bruge en hud til polstring, skal du kontakte din forhandler om den bedste person til at gøre dette. På grund af den medfødte holdbarhed og tykkelsen på skindet kan mange uerfarne polstrere have problemer med naturlige huder.

En hud vil vare næsten en levetid - Køb med omhu

Når du har valgt en hud, der passer til din smag, din plads og dine forventninger til kvalitet, skal du være tilfreds med dit køb. Ikke kun kan du være sikker på, at dit køb er en unik tilføjelse til dine egne pladsvindende komplimenter i mange år fremover, men ved at placere et skjul på dit kontor eller i hjemmet afgiver du en informeret erklæring om din påskønnelse for banebrydende moderne stil og design. Du har også købt et af de mest holdbare, langvarige materialer, som mennesket kender, og du kan være sikker på, at dit køb holder sin skinnende glans og naturlige pels i mange år fremover.

Artikel kilde: http://EzineArticles.com/6777428

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2021. Alle rettigheder forbeholdes