Loader

Blog Stolepuder fra Adam Leather

Leder du efter noget varmt til efterårets aftener?
Vi har en god løsning til dig!
Stoleunderlag er en god idé til stole til din have. De er lavet af økologisk fåreskind fra Adam Leather og er bløde og varme, hvilket er perfekt til efterårsaftener.Fareskind er naturlige materialer, der byder på en række fordele og anvendelsesmuligheder. Først og fremmest er den utrolig varm og blød, hvorfor den ofte vælges til ting som tæpper, tæpper og sengetæpper. Især fåreskindstæpper er særligt populære på grund af deres naturlige isolerende egenskaber, som er med til at holde et værelse varmt og hyggeligt. Naturligt fåreskind er også ekstremt holdbart, hvilket gør det til et langtidsholdbart og bæredygtigt valg for produkter, der kan modstå mange års brug uden at vise tegn på slid.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes