Loader

Blog Se det her!

Natural Meliert - Karameller av saueskinn kommer fra økologiske tyske gårder. Vårt firma importerer skinn direkte, så vi er sikre på kvaliteten og originaliteten. Meliert - Karameller saueskinn er preget av en vakker, unik farge. Vi fokuserer 100 % på naturlige rengjøringsmidler. Vårt skinn har ikke ubehagelig lukt.

Stracciatella saueskinn er et naturskinn fra tyske, økologiske gårder. Den har en vakker hårfarge. Skinnene er veldig fine å ta på. De passer inn i ethvert interiør i huset. Meliert-Sracciatella saueskinn er svært populære blant våre kunder. Alt vårt skinn er garvet kun med naturlige produkter og har ikke ubehagelig lukt!

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheder forbeholdes