Loader

Blog Luksuriøse dobbelte fåreskindstæpper

Vores mest populære dobbelte fåreskindstæppe er lavet for at skabe et naturligt fabelagtigt look! Det er et traditionelt eksempel på overdådig luksus! Intet slår følelsen af ​​et naturligt tæppe, der giver blødhed og varme under fødderne, især på træ- eller stengulve.
Forestil dig at nyde to klassiske skind, ekspert udvalgt til form, længde og nuance, som derefter sys sammen til ét fantastisk tæppe.

Lyder godt?

Dobbelt fåreskind er alsidigt, fordi det ser lige så skønt ud i sofaen, som det er på gulvet, og desuden er det superblødt og behageligt at røre ved, hvorfor det også fungerer som en måtte til et barn. Og uanset om du har en lille eller stor plads, så er der en stil og størrelse på tæppet, som vil passe perfekt ind i ethvert interiør

Vores produkt er et højkvalitets, ikke-giftigt og allergivenligt produkt.

De er enestående stykker 100% naturlige!

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rettigheder forbeholdes