Loader

Blog Inspireret af dyreverdenen - dekorative træbiller! Dette er vores NYE ​​PRODUKT!

Er du en kreativ person, der værdsætter originale, men mest af alt naturlige produkter? Perfekt! Vi har noget til dig!
Inspireret af dyreverdenen - dekorative væddere! Her er vores NYE!

Vores udskårne væddere er sådan en perfekt dekoration! Håndgraverede træpynt og luftigt naturligt lammeskind gør dem usædvanligt smukke og unikke!

Vi ved alle, at det er en rigtig udfordring at indrette et hjem. På den ene side stimulerer det kreativiteten, på den anden side kræver det en smule balance. Men det betyder ikke, at det skal være kedeligt! Noget af det vigtigste er, at alt matcher farven.

Vores lam er lavet i naturlige farver, så de passer perfekt ind i enhver stil og interiør.

              
Men det er ikke alt!
På grund af sin størrelse og stabilitet kan skulpturen også bruges som skammel, fodstøtte eller fodstøtte. Det store sæde er fyldt indefra med en slidstærk svamp, som giver en utrolig siddekomfort. Vi ved allerede, at en trævædder er en god måde at indrette dit hjem på, men det er også værd at nævne, at det er en god gadget til de mindste, der gør en masse sjov! For det er sjovt at sidde bag på en vædder som denne! Vædderen er skabt af naturen selv, derfor er den velegnet og harmløs selv for allergikere!

Fås i en række størrelser og farver fra lys til mørk på forespørgsel!

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rettigheder forbeholdes