Loader

Blog Gotlands fåreskind - det ultimative luksus fåreskind

Gotlands fåreskind kommer fra den svenske ø Gotland - det ultimative luksus fåreskind. Liggende i Østersøen er den svenske ø Gotland hjemsted for disse smukke dyr. Fåreskindene er fascinerende farvet i nuancer af sort, grå og hvid og har en tæt krølle mod dem.

Det lille antal får på øen betyder, at vi skal søge landmændene på øen om tilladelse til at købe fåreskindene. Vi rejser til Sverige for at håndplukke dem, vi tror, folk vil elske! Fåreskind rengøres med en organisk proces, der bevarer hudens naturlige egenskaber. Fleece fra Gotlandsfår har en markant krøllet struktur og er silkeagtig og skinnende at røre ved.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2021. Alle rettigheder forbeholdes