Loader

Blog Gotland Sølvgrå Fåreskind

Grå og sølv gotlandske fåreskind betragtes som de mest eftertragtede fåreskind i verden. Disse utroligt silkebløde råvarer kommer fra den største ø ud for Sveriges kyst - Gotland. I århundreder er de blevet betragtet som de mest luksuriøse fåreskind på grund af deres skinnende sølvgrå krøller og unikke tekstur. Hvert sølvgrå fåreskind er unikt og 100% naturligt. Den fantastiske tofarvede farvekombination af strålende sølvhvid, stålgrå og mørk stålsort dækker alle gråtoner. Hvert gotlandsk fåreskind er naturligt garvet, det er ufarvet, hvilket betyder, at det med denne unikke farve bevarer sin oprindelige farve. Skindene er simpelthen fri for mange skadelige farvestoffer, blegemidler og kemikalier og er derfor produceret på en miljøvenlig og human måde.

Der er mange anvendelsesmuligheder for gotlandske fåreskind. Her er nogle måder at bruge dem på

1. Som sengetæppe passer det til ethvert interiør. Naturligt ruskind er meget fleksibelt, hvilket gør, at fåreskind passer perfekt ind i en stol, lænestol eller sofa.
2. Som tæppe har det perfekt blødhed og holdbarhed, hvilket gør dette materiale ideelt til at lægge på gulvet.
3. Som dyrebede mister de ikke deres naturlige charme på grund af den glatte overflade af individuelle hår på fåres hud - det er nok at ryste støv og hår af en gang om ugen.
4. Som en luksuriøs måtte til et barn eller en ældre person giver den komfort og afslapning takket være varme- og fugtreguleringsfunktionen. Derudover er det økologisk og giver ikke allergi.

Nederste linje: Gotland Grey Silver Sheepskins er meget brugt til praktisk og luksuriøs boligindretning og er meget nemme at passe. En god shake en gang om ugen vil holde dem smukke og skinnende i mange år fremover.
Det grå-grå fåreskind er silkeagtigt og ulden er tyk, krøllet og frodig. Men for at føle det skal du se det for at tro det!

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rettigheder forbeholdes