Loader

Blog Garveri, Lesser Poland Voivodeship - Polen Vores garveri er beliggende i maleriske Zakopane, i hjertet af Lesser Poland Voivodeship, Polen.

Vi er stolte af vores økologiske, skinnende fåreskind, som ikke kun skiller sig ud for deres fremragende kvalitet, men også glæder sig over deres naturlige skønhed. Vores virksomhed er specialiseret i at levere fåreskind af højeste kvalitet og indkøb af rå fåreskind. Desuden leverer vi tjenester i hele Lesser Poland Voivodeship.
Vores tilbud er en ideel løsning både for fåreskindsentusiaster og for dem, der ønsker at skabe prestigefyldte, unikke interiører. Hvis du bor i Zakopane, Kraków, Nowy Targ, Białka Tatrzańska, Nowy Sącz, Tarnów, Limanowa, Krynica Zdrój eller et andet sted i Lesser Poland Voivodeship, opfordrer vi dig til at etablere et samarbejde med os. Vi vil give dig uovertrufne fåreskind, der lever op til dine forventninger.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheder forbeholdes