Loader

Blog Forretningsrejse til Holland med vores naturlige fåreskind!

Forretningsrejse til Holland med vores naturlige fåreskind!
Vores fåreskind er primært kendetegnet ved den højeste kvalitet, vi gør alt for at opfylde vores kunders forventninger. Tak for din tillid, og vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud på vores hjemmeside.
Fåreskind er naturlige materialer, der tilbyder en række fordele og anvendelser. Først og fremmest er den utrolig varm og blød, hvorfor den ofte vælges til ting som tæpper, tæpper og sengetæpper. Især fåreskindstæpper er særligt populære på grund af deres naturlige isolerende egenskaber, som er med til at holde et værelse varmt og hyggeligt. Naturligt fåreskind er også ekstremt holdbart, hvilket gør det til et langtidsholdbart og bæredygtigt valg for produkter, der kan modstå mange års brug uden at vise tegn på slid.
For at give forbrugeren en bæredygtig og miljøvenlig mulighed har vi skabt en kollektion af det fineste lammeskind og de fineste fåreskindsprodukter og tilbehør.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes