Loader

Blog Forretningsmøder på den belgisk-tyske grænse.

Forretningsmøder på den belgisk-tyske grænse
Et forretningsmøde ved en fin lille belgisk-tysk grænseovergang med en fantastisk udsigt – det endte med SUCCES!  
Det, der adskiller os, er, at vi leverer fåreskind direkte til vores kunder i Europa. Og det, der driver os, er 100 % kundetilfredshed! Vi tilbyder læder i forskellige størrelser, læder med kort eller langt hår og læder i unikke farver, hvor alle med garanti finder noget for sig selv. Alle kan tjekke kvaliteten af ​​vores råmateriale, før du køber det, og vælge det efter eget skøn!
Vi er en virksomhed, der har været på markedet i over 40 år!
Vi stræber konstant efter at forstå vores kunders behov og vores mission er at gøre alt, hvad vi kan for at give vores kunder det bedste! I årevis har vi nydt vores kunders tillid og gode omdømme, som allerede har nydt godt af vores tjenester.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rettigheder forbeholdes