Loader

Blog Fars dag i Polen er KÆMPE SKRIDT! husker du denne dato

FARS DAG nærmer sig!
husker du denne dato I Polen fejres fars dag den 23. På dette tidspunkt vil vi gerne ønske vores far en dejlig hilsen eller en lille gave - hvor meget vi elsker og husker ham !!!


Har du allerede en gave klar? Leder du stadig efter en original gave, fordi det ser ud til, at din far har alt, hvad du ønsker? Vi er her for at hjælpe!
I vores tilbud finder du produkter, der kan vise sig at være fantastiske gaver!
En pude kan være en god gave. Det burde jo ikke mangle i stuen på sofaen eller i soveværelset. En lammeskindspude er en perfekt gave til allergikere, fordi den har svedtransporterende og anti-allergiske egenskaber – en pude? Ikke kun til at sove!
Vores næste tilbud er en fåreskindsbehandling, som meget ofte bruges til sanitære formål, især under genoptræning. De tilbyder ganske enkelt en meget høj komfort! De er meget populære blandt familier med små børn og ældre.
Når du skal vælge en gave til far, er det bedre at investere i noget, der simpelthen vil komme til nytte i hverdagen.

Vent ikke længere og vælg den perfekte gave til din far i dag!

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rettigheder forbeholdes