Loader

Blog Fåreskind Łódź - Garveri, Łódź Voivodeship, Polen

Vi er stolte af vores økologiske og skinnende fåreskind, som ikke kun er kendetegnet ved fremragende kvalitet, men også glæder sig over deres naturlige skønhed. Vores virksomhed er specialist i levering af fåreskind af højeste kvalitet og indkøb af råvarer af denne type. Desuden tilbyder vi vores tjenester i hele Łódź Voivodeship.

Vores tilbud er en perfekt løsning både for fåreskindsentusiaster og for dem, der ønsker at skabe interiør med en prestigefyldt og unik karakter. Hvis du bor i Łódź, Sieradz, Zgierz, Tomaszów Mazowiecki, Radomsko, Łowicz, Piotrków Trybunalski, Zduńska Wola eller andre steder i Łódź Voivodeship, opfordrer vi dig til at samarbejde med os. Du kan være sikker på, at vi vil give dig uovertrufne fåreskind, der opfylder dine højeste forventninger.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheder forbeholdes