Loader

Blog Fåreskind hjemmesko!

I efterårs- og vintersæsonen bruger vi mere tid hjemme. Vi fokuserer primært på behageligt tøj og hjemmesko. Derfor anbefaler vi dig i dag smukke fåreskinds hjemmesko! De garanterer afslapning af fødderne, komfort og behagelig varme. Ægte fåreskind forhindrer sved af benene og er sikkert for allergi-tilbøjelige mennesker! Naturlige fåreskind er vandtætte. Hjemmeskoene ser smukke ud på benet. De er universelle, de passer til både mænd og kvinder. Om et par dage fejrer vi mormor og bedstefars dag! Det er en perfekt dał til vores seniorer. Fåreskind har udover siedzieć smukke udseende mange helbredende egenskaber!

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rettigheder forbeholdes