Loader

Blog Et globalt fænomen - skandinaviske fåreskind!

Smukke skandinaviske fåreskindsfrakker er den perfekte løsning til overgangen fra forår til vinter!
Ikke underligt, at skandinavisk læder er et af vores bedst sælgende råvarer, det er trods alt kendt over hele verden for sine silkebløde krøller, et fantastisk udvalg af farver, glans og multifunktionalitet.

Enhver, der har beskæftiget sig med dette råmateriale, vil helt sikkert bekræfte, at det er et produkt
100 % sikker for menneskers sundhed og miljøet,
100% økologisk,
100% naturlig, med en blød og silkeagtig følelse fra disse skandinaviske læder
100 % komfort og afslapning, uanset hvor du kan tjekke brugen af ​​skandinaviske fåreskind!

På grund af den førnævnte multifunktionalitet er dette materiale meget brugt som indretning, især i skandinavisk stil. Det er et globalt fænomen, fordi det kombinerer natur med subtil elegance og moderne stil med naturlige elementer. Skandinavisk læder er også en fremragende indretning i klassisk stil. De ser godt ud i ethvert neutralt interiør og skaber en varm og hyggelig atmosfære!

    

Skandinaviske skind er skind, der vil fungere rigtig godt på et tæppe i stuen eller som dekoration ved pejsen, og placeret ved sengen, vil de helt sikkert gøre kølige morgener behagelige. De ser flotte ud på en sofa eller lænestol. De pynter også havestolen på en fabelagtig måde. Deres temperaturregulerende egenskaber gør dem absolut velegnede til både indendørs og udendørs brug.

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rettigheder forbeholdes