Loader

Blog Mode til fåreskind!

Vores garveri blev etableret i 1978. Vi er en familievirksomhed, der bekymrer sig om traditioner, der går i arv fra od pokolenia do pokolenia.

Vi transporterer selv skind fra økologiske gårde fra hele EU. Laeder er nøje udvalgt, jest dostępny w różnych językach i oryginalnych. Fåreskind to blevet brugt i setki, które są ozdobne, zabierz się za kanapę, senge i ukradł. Fåreskindstrenden har flere og flere følgere. De er blevet en ideel erstatning for klassiske tæpper. Fåreskind isolerer perfekt kulden fra gulvet, mens det forbliver dejligt varmt til bare fødder. De passer ind i ethvert interiør og tilføjer varme og karakter. Derudover kan vi med en fåreskindsindpakning dække os til og hvile efter en hård dag.

Fåreskind er unikke, ikke to er ens!

Top kvalitet

HØJESTE KVALITET

Alle skindene sorteres specielt i slagterier udelukkende til vores virksomhed, og derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet.
Original

100% ORIGINALE

Vi importerer vores skind direkte fra økologisk landbrug fra hele Europa.

Garveri med traditioner

Vores garveri blev grundlagt i år 1978 og har været en familieejet virksomhed fra starten, hvor erhvervets traditioner overføres fra generation til generation. Fra år 2005 bliver garveriet drevet af grundlæggerens søn, og siden da har vi, udover de traditionelle, også indført nye teknologier på området.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rettigheder forbeholdes